For Reservation Call : 1.888.222.5847


Home » Stress » Wat te doen Tegen Stress? Dé Oplossing

Wat te doen Tegen Stress? Dé Oplossing

Wat moet ik doen bij stress?

Stress is lastig, stress is vervelend, je wil geen stress hebben, je wil van de klachten af. Je hebt ervaren dat je niet zomaar van de stress afkomt het komt opzetten als poepen en laat je niet meer los. Op internet word je gebombardeerd met alle mogelijke oplossingen en alles helpt. Zeggen ze…

Laten we het simpel stellen: Jij hebt stress en wilt er vanaf en het liefst zonder medicijnen toch?

De zware last van negativiteit

Wanneer je last hebben van stressklachten heb je een zware last op je schouders. Maar wist je dat de meeste stressklachten ontstaan omdat je jij jezelf figuurlijk in de spiegel kijkt en je eigen gedachten naar boven haalt. Je hebt ze de stress als het ware zelf gecreëerd, je koppelt negatieve gevoelens aan jezelf.

Dit kan misschien hard overkomen maar toch is het zo. (Maar gelukkig ligt daarin ook de sleutel van de oplossing.)

Natuurlijk hebben we allemaal zo onze dagelijkse problemen en uitdagingen. Zo ook onze echte grote pijnen, kwalen en verdrietige situaties. Daar zorgt stress voor, allerlei (chronische) pijnen.

Toch kunnen wij als mens, ongeacht de situaties waarin wij komen of zitten, onze gedachten kiezen. Dit vergt wat oefening, maar wat is het jou waard om stress volledig achter je te laten?

Leren lezen kostte ook moeite maar geeft jij nu enorm veel gemak. Het elimineren van stress zal jou leven op een manier beïnvloeden dat je nu nog niet kunt bevatten.

Er is één grote mythe

Pillen zijn de oplossing voor alles…Dat is niet zo. Jij kunt zonder pillen je stress drastisch verminderen en zelfs elimineren. Hoe?

Onze gedachten kiezen betekent dat we onze eigen stress kunnen wegnemen zonder pillen.

Veel negatief denken, doemdenken, en dat blijven doen, zorgt voor één een grote zekerheid: je blijft in de negativiteit hangen.

Je kent het vast wel dat je maar blijft tollen in je gedachten en er niet vanaf komt. Continu blijven de zelfde gedachten door je hoofd malen. Het is om gek en wanhopig van te worden.

Waarom laat ik de gedachten niet los?

De oplossing om je stress probleem op te lossen

Dan lijkt de oplossing simpel? Besluit dat je goede gedachten gaat denken ongeacht de situatie.

Het zal niet ogenblikkelijk je waarheid worden en dat is maar goed ook. Je zou namelijk erg roekeloos worden. Wanneer je elke gedachten 1,2,3 kunt loslaten, ervaar je geen consequenties meer.

Nu is het mooie dat wanneer jij op de juiste manier de stress aanpakt, jij net zo onbezorgd kunt voelen als een kind van 4 met het verstand van een volwassenen.

Concreet betekend dit: Je hebt geen irrationele gedachten, waarbij jij jezelf alles aantrekt. En wanneer een probleem zich voordoet kan je hier rationeel afstandelijk naar kijken, zonder dat jij je emotioneel helemaal leeg voelt.

Hierdoor is de kans dat je iets ‘juist’ doet groter en kan je tegelijkertijd zorgeloos naar bed gaan zonder een uur te lopen malen.

Je hebt echt wel de tijd om je gedachten weer aan te passen. Het gaat hier vooral om de richting die je in wilt gaan.

Klaar voor een stressvrij leven?

Je kent vast wel het beeld van de mensen die doen waar ze zin in hebben, lak aan alles hebben en misschien zelfs lui lijken.

Laat je niet misleiden door het beeld. Deze mensen ervaren niet snel stress. Zij hebben een denkpatroon net als een jong kind, waardoor ze makkelijk iets kunnen loslaten, maar dat betekend niet automatisch dat je lui bent en het je niks interesseert.

Sterker nog, onbewust hebben zijn zij erg positief ingesteld en hebben ze een positieve vrolijke blik op het leven.Wat te doen bij stress?

Nu heb je mazzel al honderden mensen hebben zich stressvrij verklaart nadat zij de Cursus Nooit meer Zorgen of Stress hebben gevolgd. Waarbij onder andere de technieken die ‘ongeïnteresseerde mensen’ zijn verwerkt.

Ook vind je andere short-cuts zodat jij makkelijk de dingen los kunt laten waar jij geen invloed op hebt. En daarnaast zal je de dingen waar je wel invloed op hebt na het volgen van de cursus makkelijker aanpakken, omdat je deze rationeel en emotievrij kunt analyseren.

Dit zal zo’n positieve wending aan je leven geven en je een stuk gelukkiger maken.

Tenzij jij je lichaam vol wilt stoppen met medicijnen. Probeer 15 dagen Risicovrij de Cursus Nooit meer Zorgen of Stress (Tijdelijk met een flinke korting!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>