For Reservation Call : 1.888.222.5847


Home » Stress » Premature ejaculatie door stress

Premature ejaculatie door stress

stress premature ejaculatie
Hoe is stress gekoppeld aan het lichaam en hoe kan het verantwoordelijk voor seksuele disfuncties zoals premature ejaculatie? Je zult verbaasd zijn hoeveel stress jij in het dagelijkse leven meemaakt. 
Stress is meer dan alleen zorg hebben met betrekking tot werk of school. Stress kan een resultaat zijn van alle verrassingen, vreugde, verdriet en pijn die je meemaakt.Stress is echter meer dan alleen een bijproduct van mentale en emotionele dilemma’s die je ervaart. Het draagt ook bij aan fysieke slijtage.
In feite, stress is alle de “ups en downs” in je leven, en het is ook een verborgen oorzaak voor  premature ejaculatie. Dat is een onderwerp waar niet veel over gesproken wordt. Maar een zeer grote impact heeft op de mannen en diens vriendinnen.

Lichamelijke reacties onder Stress

Soms kunnen constante, alledaagse stressoren dezelfde invloed op je lichaam hebben als een ingrijpende gebeurtenis zoals een relatiebreuk of het overlijden van iemand.

Problemen
met werk, relaties en persoonlijke kwesties kunnen je letterlijk breken. Stress kan leiden tot een aantal veranderingen in de hersenenchemie door een verzameling van stresshormonen. Deze stresshormonen (noradrenaline, cortisol, etc) alarmeren onze zenuwstelsel, die zet het hele lichaam in de angst-modus, die de ejaculatie reflex boog kan verzwakken.

Hoe beïnvloedt Stress het lichaam?

Allereerst is ons lichaam in staat om om te gaan met de routine stressoren van het dagelijkse leven. De bus gemist? Geen probleem, je begint met lopen. Is de deadline inzicht? Jij zal je concentreren en focussen zodat je deze haalt.
Onze lichamen zijn ontworpen om deze uitdagingen aan te gaan dankzij het stimuleren van de sympathische zenuwen, hetgeen leidt tot:
  • Toenemende hartslag voor een snellere bloedcirculatie, hormonen en chemische stoffen voor concentratie en denken
  • Stimuleren van het lichaam om meer bloedsuiker en adrenaline te produceren zodat je meer energie krijgt
  • Doorschakelen van bloed van minder belangrijke gebieden (zoals de spijsvertering systeem en geslachtsdelen) naar armen en benen voor sterkte, en een toename van de ademhaling om het lichaam meer zuurstof te bieden

Stress zal leiden tot een verminderde genot van plezier tijdens de seks, verhoogde gevoeligheid voor pijn en stimulatie, verhoogde onmacht en voortijdige ejaculatie problemen.

Fysiologische reactie van stress

Stress en stressgerelateerde angsten zorgt voor deze seksuele problemen door het stimuleren van de sympathische zenuwen en een gebrek aan evenwicht van chemicaliën en hormonen maken. De sympathische zenuwen zijn verantwoordelijk voor iemands drang om te ejaculeren.
Normaal gesproken is deze impuls laag en

last van premature ejaculatie

moet door middel van zintuiglijke en geestelijke stimulatie het worden opgebouwd totdat het orgasme is bereikt. In gevallen van stress, zijn de sympathische zenuwen al opgewonden en overwerkt.

Een man met dit probleem begint al de seks met een zeer sterke impuls om te ejaculeren en dat zal natuurlijk leiden tot een veel te vroeg hoogtepunt.
Voor meer informatie over premature ejaculatie bekijk deze pagina en dan kun jij je probleem oplossen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>