For Reservation Call : 1.888.222.5847


Home » Afvallen » 4 Tips voor Snel & Gezond Afvallen

4 Tips voor Snel & Gezond Afvallen

overtollig vet

Het antwoord op de vraag: Is snel en gezond afvallen? Is kort en krachtig, Ja dat kan!

Het antwoord op de vraag: Blijft dit gewicht er ook af? Is ook een positieve JA. Maar waarom krijg je later weer dat oude gewicht terug? En is het wel goed voor je lichaam zo snel af te vallen?

Vele van ons komen deze en andere vragen minstens één keer in hun leven tegen.

Wanneer je overgewicht hebt en merkt dat je na een paar maanden net zo zwaar of zwaarder bent. Het zogenoemde jo-jo effect. Is dat erg demotiverend.

Gelukkig kan jij met de juiste aanpak gezond en snel gewicht verliezen en zijn er methodes om gezond, snel en verantwoord snel gewicht te verliezen!

Hoe verantwoord en snel afvallen

Het snel afvallen is het resultaat van wat je eet en wat je verbruikt. Dit heb je vast al vaker gehoord maar een gezonde levensstijl bestaat uit gezond eten en regelmatig bewegen of beter gezegd trainen.

Tip 1 Gezonde Snacks

Het is heel goed als je al gezond eet, maar als je effectief snel wil afvallen in een week dan is meer nodig dan alleen maar gezond eten, het trainen kan niet achterwege blijven.

Nuttig zoveel mogelijk gezond voedsel zoals yoghurt, fruit, honing, verse groente.

Tip 2 Verandering in je dagelijkse beweging

Onderneem meer activiteiten zoals tuinieren, zwemmen, fietsen, lopen, (kracht)trainingen of andere niet-denk sporten.

Vaak is men al ontmoedigt om te participeren in een programma om snel en gezond af te vallen omdat het slikken van pillen een makkelijkere weg lijkt. Echter is dit niet gezond.

De verandering in je leven met meer dagelijkse beweging creëer je al simpel door i.p.v. de lift de trappen te nemen, ja zelfs als je naar de 8ste verdieping moet.

Beweeg dagelijks minimaal 45 minuten door bijvoorbeeld met de fiets naar de winkel te gaan, een rondje om te lopen of een bushalte eerder uit te stappen.

Je hebt misschien geen zin om naar de sportschool en door in je dagelijkse leven voldoende te bewegen is dat niet nodig!

Tip 3 Zo versla je de honger

Om je honger gevoel onder controle te houden is het belangrijk om niet alleen gezond te eten maar ook regelmatig te eten. Eet kleine porties van 100-150 gram elke 3 uur die je wakker bent en mocht je toch honger krijgen pak dan een glas water, thee of een stuk fruit totdat je de 3 uur weer hebt overbrugt.

Let ook eens op je eetgedrag tijdens het lezen van de krant of artikel of het kijken van tv. Heel veel mensen eten omdat ze dat gewend zijn om te doen tijdens andere activiteiten.

Krijg je honger tijdens het kijken van de tv, ga dan eens bij jezelf na: Heb ik echt honger of is dit gewoon een slechte gewoonte? Heb je echt honger, pak dan een glas water/thee als je geen ‘echte’ honger hebt ben daar dan bewust van en hou vol tot het volgende eetmoment.

Kortom snel en gezond is mogelijk maar het vraagt veel discipline en inzet om de grote veranderingen in je leven en je gewoontes ook daadwerkelijk vol te houden. Lukt dat niet meteen,  ga dan met kleine stapjes vooruit.

Tip 4 Sla niet door

Uiteraard wil je snel veel kilo’s kwijtraken. Echter, moet je uitkijken dat je niet schade aan je lichaam toebrengt door weinig te eten zodat je minder calorieën binnenkrijgt.Lekker gezond eten

Je lichaam zal dan namelijk meer vetreserves en dat heeft een negatief resultaat op snel afvallen. Dan ben je hard aan de slag in de sportschool, neem je vaker de fiets en de trap. Maar maakt het niets uit omdat je lichaam spaarzaam met het vet omgaat.

Dat maakt het het Vitadis afslankprogramma interessant om te volgen. 15.000 mensen hebben dit al gedaan met als resultaat: de eerste week verlies je 3-6 kilo vet, geen spieren of vocht.  Dit maakt het afvalprogramma verantwoord en gezond.

Je bereikt snel resultaat zodat je gemotiveerd blijft. Demotivatie is de grootste reden waarom mensen stoppen met gewicht verliezen. Maak daarom gebruik van het tijdelijke aanbod en Ontvang Tot 60% Korting op Vitadis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>