For Reservation Call : 1.888.222.5847


Home » Afvallen » Caloriearm Dieet Werkt Niet?

Caloriearm Dieet Werkt Niet?

verlies-centimeters

Je kent al die verhalen en argumenten wel…

  • Ieder pondje komt door het mondje.
  • Dikke mensen eten gewoon te veel.
  • Ze hebben het aan zichzelf te danken.

En meer van dat soort onzin.

Grootste misverstand

Iedereen heeft het al wel eens geprobeerd. Gewoon een paar dagen niet of bijna niks eten, dan val je pas af! Men neemt een balans dag. Op de calorieën letten, calorie-arm eten, de beste manier om af te slanken en permanent af te vallen? Ik dacht het niet.

Dit soort diëten is het slechtste wat je je lichaam kunt aandoen. Door calorie-arm te eten vertraag je je stofwisseling waardoor je lichaam minder vet gaat verbranden.

Dat komt onder andere omdat je lichaam je spieren verbrand om aan energie te komen, in de plaats van vet waar jij op hoopt!

Wanneer jij je spieren verbrand zal je automatisch minder calorieën verbranden dan voordat jij aan het caloriearm dieet deed.

Het lijkt te werken…

Neem als voorbeeld het groene thee dieet om af te vallen en kilo’s te verliezen.

Dan val je in het begin best veel af, dan minder, dan niet meer. Hoe komt dat?

In de eerste dagen verliest je lichaam weel zouten, waardoor je vochtgehalte omlaag gaat. (Ga niet teveel zout eten want dan krijg je weer veel ergere problemen!) Hierdoor verlies je veel vocht, dat zijn veel kilo’s. Zodra je weer normaal gaat eten, komt dat gewicht er even vlug weer bij.

Is dat ongezond gewicht? Nee, dat is zelfs noodzakelijk voor je vochtbalans.

Wat erger is: het lichaam heeft zich ingesteld groene thee afvallen op een nieuw evenwicht. Het is gewend aan minder calorieën binnenkrijgen, en zal de calorieën díe er binnenkomen, eerder gaan opslaan om de energiereserve op peil te houden. Dit gaat natuurlijk gewoon door, wanneer de balansdagen voorbij zijn. Waardoor je… juist… zwaarder wordt dan voorheen, met hetzelfde eetpatroon.

Afslanken door niet eten: vergeet het maar.

Het is schijnafvallen. Je bent niet permanent je gewicht kwijt.

Jij wilt blijvend afvallen toch?

Je bent het jo-jo effect zat en dat is terecht! Je doet je best om minder te eten, beweegt meer en geeft misschien wel geld uit aan een speciale thee.

Misschien heb je wel een boek besteld toen een bepaalde afval-hype in was.

Nu is groene thee niet slecht en het is zelfs bewezen dat je daarmee buikvet verlies. Echter, is niets meer dan een klein hulpmiddel. Wanneer jij er klaar voor bent een nieuwe fase in je leven te stappen. En zonder caloriearm, maar met blijvend effect gewicht te verliezen. Dan is er goed nieuws.gezonde-hamburger

In de voorbije jaren hebben meer dan 15 duizend mensen het afslank programma van Vitadis gevolgd. In de eerste week verlies je gemiddeld tussen de 3 en 6 kilo vet, geen vocht! Omdat dit programma bestaat uit gezonde gerechten en snacks. En jawel, daar zitten ook chocolade muffins tussen.

Is dit geen programma dat je verveelt of niet vol te houden is. Er is voldoende variatie met heerlijke lekkernijen die daarnaast ook gezond zijn waardoor je geen jo-jo effect krijgt.

Voor blijvend gewichtsverlies bekijk: de (Tijdelijke) Kortingsactie (tot 60%) van Vitadis!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>