For Reservation Call : 1.888.222.5847


Home » Afvallen » 8 Briljante tips om af te vallen

8 Briljante tips om af te vallen

1. Weet wanneer je eet

Zodra je je bed uitstapt moet je jezelf al gaan bedenken wat je die dag gaat eten, het beste dat je kan doen is om je gedachten op te schrijven. Door dit te doen heb je een beter inzicht wanneer en wat je gaat eten.

Zorg ervoor dat je niet al te veel snoep/snacks op je lijstje schrijft. Ik snap dat dit heel aantrekkelijk voor je is en dat je meteen dat zakje chips wilt opeten. Wees streng voor je zelf. Ga niet met honger de deur uit, anders val je ongezond af!

2. Tussendoortje

Als je aan het afvallen bent is het heel lastig om van tussendoortjes af te blijven. Maar wie zegt dat je er geen hap van mag nemen? Je werkt heel hard en je doet je best om te afvallen of vet te voorkomen. Toch heb je zo nu en dan wel trek in een reep chocola of zak chips.

Zorg ervoor dat al je snoep/snacks in de keuken blijft liggen! Neem per dag maar 1 hand vol met nootjes, 2 koekjes en tussen de 1-2 chocolade blokjes. Het is verleidelijk om alles in 1 x leeg te snaaien. Zoals ik al eerder zei: Wees streng voor jezelf! Later ben je trots op jezelf dat je dit gedaan hebt!

Actie word namelijk beloont!

3. Pak een stuk fruit

Zet een fruitschaal in je woonkamer of in je eigen kantoor kamer. Eet fruit als tussendoortje, het is gezond en helpt je makkelijker met afvallen of vet te voorkomen. Zorg ervoor dat je dit in je fruitschaal hebt liggen: berg appels, peren, bananen, kersen, druiven en mandarijnen. Neem een stuk fruit als je trek hebt in een tussendoortje.

4. Drinken

De meeste vrouwen die een dieet volgen willen gezond afvallen, natuurlijk wie wilt er nou niet gezond afvallen? Toch blijven ze maar dikker en dikker worden. Dat komt omdat ze stoppen met frisdrank drinken en beginnen met sapjes drinken!

Deze sapjes mogen wel gezond zijn, maar zijn echter niet altijd even verantwoord. Een glas vruchtensap bevat al meer suiker dan 4 stuks fruit! En de suiker wordt weer snel al omgezet in ongewenst vet.

5. StressHap uit chocolade

Door stress ga je meer eten, al heb je dit echter niet in de gaten. Door meer te eten dan “troost” jij jezelf als het waren. Stress is de grootste vijand als je aan het afvallen bent.

Wees sterk en blijf doorzetten. Als het echt niet meer gaat neem dan contact op met je familie. Die kunnen je steunen om door te blijven zetten met het afvallen.

6. Slim bewegen

  1. Step Aerobics
  2. Fietsen
  3. Zwemmen
  4. Een heuvel op rennen

Deze oefeningen zullen er voor zorgen dat je 2 kilo af zult vallen, dat is op zich niet veel. De enigste manier om af te vallen is als je er wat aan doet. Je kan niet afvallen door niks te doen…

7. Maak een schema.

Misschien is het al eerder gezegd op de website maar zonder schema kun je niet afvallen. Nu vraag je zelf vast en zeker af. Hoe maak ik een super schema? Simpel, zodra jij wakker wordt moet je al na gaan denken wat je op die dag gaat eten.

Zorg ervoor dat je niet veel ongezonde voedsel op schrijft. Natuurlijk mag je ook tussendoortjes op je lijstje schrijven, zoals 1 hand vol nootjes per dag. 2 chocolade blokjes, paar chipies. Zorg er echter wel voor dat jij je tussendoortjes in de keuken laat staan!

Door dit te doen heb je minder kans dat je onbewust een zak chips leeg loopt te snaaien. Plak je schema op de koelkast, want elke keer als jij voor de koelkast staat ben je minder geneigd om voedsel te pakken die niet op je schema staat. Wees streng en hou aan je schema!

8. Pillen

Veel mensen proberen van alles wat om pillen te slikken. Waarom? Omdat  ze simpelweg geen goed dieet kunnen vinden.

Als je voor de eerst pillen gaat slikken om af te vallen zul je merken dat het zal werken, na 2 weken zul je weer op je gewicht zitten die je voor het slikken deed. Nu ga je meer pillen slikken en hoop je dat je afvalt. Dit gaat niet werken, sterker nog je komt steeds meer aan! Hoe meer je slikt, hoe hoger de kans op hart ziektes en haaruitval is.

Mijn advies: Stop met pillen slikken en begin met een gezond dieet die aansluit op jou lichaam postuur. Je zal misschien een heel ander lichaam hebben dan de rest, maar dat maakt niet uit.

Er zijn mensen die tientallen kilo’s verloren hebben en nauwelijks konden bewegen. Dus ook voor jou is er hoop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>